Irodabútor & Trend

- Iroda berendezése, otthoni iroda, otthoni munkavégzés -

Címlap Cikkek Tovább a Webáruházba ❯ Kapcsolat

2018-as tárgyaló trendek

Azok a cégvezetők, akik ügyelnek az iroda divatos, legújabb trendek szerinti kialakítására, mert tudják, hogy a vállalat arculata mennyire fontos az egyedi megjelenés és könnyű azonosíthatóság szempontjából, már a 2018-as irányzattal is tisztában vannak. Még nem késő beszerezni az iroda tárgyalójába a legújabb tárgyalóasztalokat, tárgyalószékeket és irodabútorokat, amelyek otthonos hangulatot teremtenek, mindemellett pedig kényelmesek is. A cikk ehhez ad ötleteket.

 

2018-as tárgyaló trendek

 

Fa minden mennyiségben

2018-ban a természetes anyagok szerepelnek az első helyen az irodaberendezés területén is. Ennek köszönhetően a tömörfa bútorok már nem csak a klasszikus stílust képviselő helyiségekben jelennek meg, hanem a legmodernebb irodákban is. Az irodában kialakított tárgyaló tekintetében pedig egy vastag, tömörfából készült tárgyalóasztal igazán trendi lesz. A tárgyalóasztal asztallapja annál mutatósabb, minél vastagabb és természetes színű, textúrájú erezettel rendelkezik. Remek harmóniát alkot a fekete acél vázzal és lábakkal, amely nem csak hogy mutatós, de rendkívüli stabilitást, hosszútávú használatot is biztosít a tárgyalóban.

 

2018-as tárgyaló trendek

 

Kiegészítőkből is természeteset

Úgy a lakberendezés, mint az irodaberendezés terén a kiegészítőkben is a természetes anyagok képviselik a legújabb trendeket. Ennek köszönhetően a textilek, illetve a kárpitok anyagai is természetes szövetből készültek. A függöny, és a tárgyalószékek kárpitbevonata, illetve a kanapé és fotelek szövetborítása mind természetes alapúak. A legmodernebb irodákból pedig a szobanövények sem hiányozhatnak, hiszen ezek a „kiegészítők” nemcsak, hogy a hangulatra lesznek jó hatással, de életet, otthonos légkört is varázsolnak a helyiségben. Ön ad az iroda és a cég tárgyalójának divatos megjelenésére, vagyis a cég arculatára?


 

irodabútorok, forgószékek és íróasztalok raktárról

Corso íróasztalok irodába több színben, jó áron

íróasztalok otthonra, home office

 

kanapé iroda tárgyaló


Kapcsolódó cikkek

Irodabútor vásárlás - Munkahelyünk a második otthonunk

Irodabútor vásárlás - Munkahelyünk a második otthonunk

Irodabútor vásárlási szempontok, hogy a legjobb irodabútorra essen a választásod. Tudd meg, hogyan vásárolhatsz okosan és körültekintően!
Trendi dolgozószobák polcokkal

Trendi dolgozószobák polcokkal

Ahhoz, hogy egy nagyon trendi és modern dolgozószobát alakítsunk ki, nem kézenfekvő, hogy drága irodabútorokat kell vásárolnunk. Az íróasztalon és forgószéken kívül elég csupán néhány polc a hangulatos home-office-ért...
Iroda berendezési ötletek - Ahol öröm a munka!

Iroda berendezési ötletek - Ahol öröm a munka!

Iroda berendezési ötletek: 5+1 tipp, ami nem csak a kényelemre és harmóniára, hanem a hatékonyságra és kedélyállapotra is pozitív hatással van. Ismerd meg!
A modern klasszikus: Raut irodabútor család

A modern klasszikus: Raut irodabútor család

A stílus maga alkalmazkodott a 21. századi trendekhez, amelyből egy modern klasszikus vált. Így született meg ez a vezetői irodabútor család, amely bár egyszerű vonalakkal rendelkezik, mégis magán viseli a klasszikus stílusjegy eleganciát sugárzó alkotóelemeit.
Az év irodái

Az év irodái

Bár még nincs itt az év vége, de már minden a 2018. év színeivel van tele. Azért ne szaladjunk ennyire előre, hiszen így október elején szinte még most kezdünk az őszbe, még nem késő az őszi trend szerint berendezni az irodát.

 

Dallas irodabútor

 

Kiemelt termékek

GRO-Basic magastámlás forgószék

GRO-Basic magastámlás forgószék

GRO-TeamPlus Black karfás vezetői forgószék

GRO-TeamPlus Black karfás vezetői forgószék

HAL-Hamilton főnöki forgószék

HAL-Hamilton főnöki forgószék

HAL-Grosso modern polcos íróasztal fiókkal

HAL-Grosso modern polcos íróasztal fiókkal

ALB-Corso COA120 íróasztal (120 cm)

ALB-Corso COA120 íróasztal

ALB-Dallas DAF1 fémlábas íróasztal (120 cm) (217625)

ALB-Dallas DAF1 fémlábas íróasztal

 

Teirodád.hu irodabútor webáruház

Íróasztal, vagy számítógépasztal vásárlását tervezi? Hívja Ön is ügyfélszolgálatunkat

06 70 436 5818

reggel 8:00-tól  16:30 óráig

vagy írjon e-mailt!

 

Irodaberendezés témák

Kiemelt témák: irodaberendezés, otthoni munkahely, feng shui iroda

dolgozószobaegészség, ergonómia, forgószék, főnöki fotel, homeoffice, íróasztal, iroda, irodai asztal, irodai munkairodaszék, kanapé, laptopasztal, otthoni iroda, raklap, számítógépasztal, színektrend